MENU
Головна » Архів матеріалів

КОРУПЦІЯ - ЦЕ ДРУГИЙ ФРОНТпроти українського народу, основ права та закону.

Корупція наносить таку шкоду державі, яку не можна навіть зрівняти з війною, розгорнутою фашистами з партії регіонів, такими як Янукович..., з благословення Путіна й всілякої підтримки вірних прихлєбаїв місцевого масштабу, таких як Бондарчук і інших, про котрих говорить вся Ружинщина.

Насамперед хотілось би згадати прокуратуру. Корупція наскрізь проїла цю бізнесову структуру, а точніше кажучи - підприємців в погонах. Такий прокурор як Бабенков О.Ю., який не брезгував ніякими поборами, прихвативши квартиру в кооперативному будинку, підробивши документи. Допомагав йому голова районної організації партії регіонів Бондарчук В.С., разом з тим закриваючи свої гріхи, зокрема, пов'язані із відкриттям прокуратурою району провадження про підробку документів Бондарчуком В.С., котрий хотів украсти у громади Ружинщини земельну ділянку, яка знаходиться на ... Читати далі »

Просмотров: 12441 | Добавил: petroserventev | Дата: 18.09.2015 | Комментарии (0)

АФЕРА В НЕМИРИНЦЯХ

(Земельний синдикат)

... Читати далі »

Просмотров: 14740 | Добавил: petroserventev | Дата: 09.09.2015 | Комментарии (6)

ХТО ПІДСТАВИВ В.І.ЖАРСЬКОГО
Шановні читачі нашого сайту. Нещодавно нам в руки попала Житомирська обласна газета «Эхо» з додатком «Субота» №2 9 від 15.07.15.

Прочитавши статтю журналіста Богдана Луценка «Хто підстзеив Віталія Жарського?», ми були шоковані такою роботою прокуратури, слідчих органів міліції, суду по сфабрикуванні кримінальної, справи на селищного голову смт. Ружина Жарського В. І., цинічності й підлості їхніх дій, хоч багато хто в Ружині знає про їхнє свавілля, та й ми неодноразово про це писали, проте кожного разу це викликає і обурення, і шок.

Ми думаємо, що газета «Эхо» має не дуже багато читачів в нашому районі, саме тому, з дозволу її редакції, ми вирішили розмістити цю статтю на нашому сайті.

Оцінивши кількість відвідувачів нашого антикорупційного сайту, ми сподіваємося, що дана публікація дійде до кожного мешканця Ружина і району. Хочемо ще раз акцентувати В ... Читати далі »

Просмотров: 14759 | Добавил: petroserventev | Дата: 07.09.2015 | Комментарии (2)

                         Шановні читачі нашого сайту, хотілося б нагадати про наші попередні статті, в яких піднімалося неодноразово питання про боротьбу з проявами корупції  в судах, міліції, прокуратурі, районній Раді  у всіх без винятку державних органах.

 

 

                      Те, що було неодноразово написано про Ружинський район підтвердив у своїх зверненнях до Українського народу народний ... Читати далі »

Просмотров: 12953 | Добавил: petroserventev | Дата: 24.08.2015 | Комментарии (4)

СВІТОВИЙ ДОСВІД БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ

 

            Перші згадки про корупцію можна зустріти ще в трактатах часів Стародавнього Вавилону, Індії та Єгипту. Видатні мислителі Стародавньої Греції та Риму визначили суть корупції як занепад моралі, підкуп окремої людини чи народу, а також як шкоду, що завдається власному організму та майну.

            Уже в середньовіччя великі фінансові махінації суворо каралися. У своїх покараннях влада часом була вельми жорстока. Зокрема, в середньовічній Швеції суддям, викритим у хабарі, відрубували кисть руки. Найдивовижніше, що після цього суддів не звільняли і вони продовжували виносити вердикти.

            Сьогодні жорсткі методи боротьби з корупцією залишаються актуальними для ряду країн Близького Сходу. Норми шаріату в цих держа ... Читати далі »

Просмотров: 14403 | Добавил: petroserventev | Дата: 21.08.2015 | Комментарии (0)

ВБИВЦІ В ПОГОНАХ

ТА БЕЗДУШНІСТЬ ДЕПУТАТІВ

            Шановні читачі нашого сайту, ні для кого не секрет, що правоохоронні органи в нашій країні все ще залишаються «річчю в собі». головним завданням якої            являється особисте збагачення. І ружинські - не виняток.

            Події 2013-2014 років (Євромайдан) абсолютно не змінили світогляд людей в погонах, можливо, лише дещо налякали їх, та система мєнтовсько-прокурорського беззаконня, хоч і з певною оглядкою, обережністю, але продовжує свою роботу, відверто надіючись, що «все вляжеться» і буде так, як і раніше.

            Шановна громадо, невже ми дозволимо, щоб «все вляглося»? Чи у випадку, якщо влада не зроби ... Читати далі »

Просмотров: 14557 | Добавил: petroserventev | Дата: 18.08.2015 | Комментарии (2)

Шановна громадо Ружинщини, хочемо загострити Вашу увагу на фактах беззаконня, яке чиниться в Ружинському районному суді, що творять ці найманці хабарництва в мантіях суддів.

            Керує цим «синдикатом» такий собі суддя Нейло В.М., під його крилом працюють підлеглі - Руденко З.Б., Грек М.М., Митюк О.М. та інші, нижчі рангом.

            Судять ці судді справно і чесно. А чесно там, де є договорняк, де шуршать «зелені», та й не брезгують і українською гривнею. Судять так, як їм хочеться, а не так, як трактує закон і вимагає правосуддя. Аби підняти всі справи, то кругом видно, навіть середньому юристу - це заказняк й фуфло, а не судові рішення, ухвалені іменем закону.

            Суддя Нейло В.М. дуже кмітлива особа. Він в суд їздить на ровері (велосипеді), як мер Харко ... Читати далі »

Просмотров: 14930 | Добавил: petroserventev | Дата: 07.08.2015 | Комментарии (1)

Хотіли б, наші дорогі читачі, аби Ви відволіклися від Ружинських подій, які сильно будоражать, адже не кожен знав, що твориться в нашому районі, як деребанять землю Бондарчук, його сім’я та любі друзі, як халявщик із Гальчина (і зять із Зарудинець) прокурор Бабенков крав в районі все, що не так лежить, який зі своїми колишніми підлеглими Афійчуком, Майорком та іншими - про це говорить весь район, оджимали (забирали) бізнес, землю, не брезгували нічим - хто резину купить на «Мерседес» чи «Шевроле», хто бензину в талонах, хто зерна, хто виорає  або засіє, хтось збере урожай - не брезгували нічим, зате осінню - чистий заробіток. За землю не треба платити, адже держава все видержить. Орають - сіють - збирають на дурняк. От хороші бізнесмени в прокурорській формі.

            В країні іде війна. Президент і Прем’єр скитаються по світу просять в борг у всіх - в Міжнародного валютного фо ... Читати далі »

Просмотров: 15511 | Добавил: petroserventev | Дата: 28.07.2015 | Комментарии (2)

            А зараз, шановні читачі нашого сайту, хотілося б освіжити  пам'ять - з чого, звідки почалася в Україні війна, негаразди, які спіткали нашу країну й кровоточать як гнійна незаживаюча рана, які несуть горе, загибель наших воїнів та мирних громадян.

            Це стало можливим за рядом причин, основною з яких є така:

посіпаки та прихвосні Януковича, корупціонери, що повстали проти волевиявлення

народу, вираженого на ЄВРОМАЙДАНІ.

            Не один з Вас, шановні читачі, брав участь в Євромайдані, боровся за європейський вибір нашого народу, утвердження європейських цінностей та незалежність нашої країни від призраків Путіна.

            Ми хочемо Вам нагадати, що ... Читати далі »

Просмотров: 15202 | Добавил: petroserventev | Дата: 19.07.2015 | Комментарии (0)

Щоб більше було зрозуміло нашим дорогим читачам, то ми хочемо показати Вам перше і друге «пришестя до престолу» «царя тітушок Ружинщини» Бондарчука В.С.

            Хочемо ще раз Вам нагадати, чим займався цей аферист, його родичі та любі друзі, такі як Марущак (сраколиз), Сорокопуд (стукач на всіх і вся, робив доноси й наклепи), дочка із зятем, син з невісткою, а також вірна братія підданих, які причетні до дерибану землі, наприклад тієї, що була в користуванні Топорівської школи, але плавно перетекла старшому пожежнику та його дружині - Федоровичам, старшому прокурору та його дружині - Афійчукам, працівникам районного земельного відділу і їхнім кумам на чолі із ще одним сраколизом Рачуком, племінникам - Дятлам, дітям - Жуківським,  і іншим близьким та вірним.

            Рачукам виявилося мало Топорівської землі - то є ще Княжик ... Читати далі »

Просмотров: 15821 | Добавил: petroserventev | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (1)

« 1 2 3 »