MENU
Головна » 2015 » Серпень » 24 » Звернення до читачів
09:39
Звернення до читачів

                         Шановні читачі нашого сайту, хотілося б нагадати про наші попередні статті, в яких піднімалося неодноразово питання про боротьбу з проявами корупції  в судах, міліції, прокуратурі, районній Раді  у всіх без винятку державних органах.

 

 

                      Те, що було неодноразово написано про Ружинський район підтвердив у своїх зверненнях до Українського народу народний депутат двох скликань Сергій Каплін « Партія простих людей». Адже Ви бачите, що зараз твориться на Ружинщині. Всі члени сволочної партії        Регіонів (покидьків) Януковича, Бондарчука, Пилипчуків та інших пройдисвітів , тітуханів питаються відбілитися та пройти по списках інших партій заплативши за свої місця. Але, шановний читач,  всі  пройдисвіти, тітушки, сволочі з партії Януковича-Бондарчука будуть висвітлені на нашому сайті і кожному з цих подонків , тітуханів буде дана народна огласка.  До нашого звернення додається відео звернення Сергія Капліна до Українського народу.

 

 

«ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ» 

 

 

 

 

Переглядів: 12953 | Додав: petroserventev | Рейтинг: 3.7/11
Всього коментарів: 4
avatar
1 rebrikstepan • 16:59, 25.08.2015
Чому ви видаляэте коментары? Ну і все з вами ясно, всім голосувати за "Партію простих людей". Ура))
avatar
0
2 Анонімно • 10:26, 30.08.2015
Мужики пишіть. Бо це один сайт який не гидко читати. Де чесно і обґрунтовано подаєтьсяінформація . Якщо Ваша «ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ» буду балатуватися в Ружині можете 
розраховувати на підтримку молодих людей, підприємців, фермерів, які хочуть змін на Ружинській 
землі.
З повагою Шуляк Віктор підприємець-фермер.
avatar
3 kaljanuch • 20:55, 16.09.2015
факт- річь у тім шо в ружині  міняти нічогоі ніхто не хоче ! ВСІ МОВЧАТЬ! ГАНЬБА ВАМ РУЖИНЦІ -- ГАНЬБАА ЗА ВАШЕ МОВЧАННЯ ТА БАЙДУЖІСТЬ!
avatar
4 rebrikstepan • 10:47, 17.09.2015
А що ти хочеш міняти? Так напиши..
avatar