MENU
Головна » 2015 » Липень » 19 » БОНДАРЧУК І ТІТУШКИ
09:31
БОНДАРЧУК І ТІТУШКИ

            А зараз, шановні читачі нашого сайту, хотілося б освіжити  пам'ять - з чого, звідки почалася в Україні війна, негаразди, які спіткали нашу країну й кровоточать як гнійна незаживаюча рана, які несуть горе, загибель наших воїнів та мирних громадян.

            Це стало можливим за рядом причин, основною з яких є така:

посіпаки та прихвосні Януковича, корупціонери, що повстали проти волевиявлення

народу, вираженого на ЄВРОМАЙДАНІ.

            Не один з Вас, шановні читачі, брав участь в Євромайдані, боровся за європейський вибір нашого народу, утвердження європейських цінностей та незалежність нашої країни від призраків Путіна.

            Ми хочемо Вам нагадати, що війна та негаразди були породжені таким ганебним явищем як антимайдан, тією наволоччю, що їхала на акції підтримки Януковича, продавала совість, добивала євромайданівців на вулицях Грушевського й Інститутській.

            З нашого Ружинського району в організації антимайданів особливо відзначилися такі особи:

- «цар» тітушок Бондарчук Володимир Сергійович;

- заступник «царя» тітушок, ненависниця всього українського Петрик Наталія Петрівна;

- вічні секретарі і підхаліми «царя» Ходаківський Б.О., Марущак А.М., Сорокопуд О.І.

            Відзначився й активний холуй Партії регіонів і особисто Бондарчука В.С. - сільський голова села Топори Лянга В.М.

            Не відставали й підлеглі вказаних осіб - відомі особистості з районної ради Морозов О.І., Ярошевський М.Б., Кулик І.М. (колишній сільський голова села Плоска, Бондарчукова стукачка на всіх і вся); та працівники районної адміністрації, зокрема «заслужений» секретар Туранської, Бондарчука, та й нині на своєму місці в приймальні голови райдержадміністрації Пахолюк О.В., дружина вже відомого Вам своїми «досягненнями» головного пожежника Федорович Ю.І., молоде покоління Партії регіонів юрист адміністрації Горев О.О. й ряд інших…

            Всіляко допомагали Бондарчуку й родина - сват Пилипчук В.І. не відмовлявся фінансувати поїздки; його брат Пилипчук П.І., що обіймав посаду першого заступника-начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації (після того, як вщент розвалив два сільгосппідприємства району - в Березянці й Мовчанівці) навіть виділив кабінет в своєму управлінні, що використовувався як каса, де отримували платню «антимайданівці»; ще один ідейний натхненник - син В’ячеслав - суддя Корольовського районного суду міста Житомира, що вів не одну справу проти майданівців; головний дорожник Дятел С.І. - не лише приймав участь сам, а й настійливо рекомендував брати участь в мітингах і своїм підлеглим, відробляючи свою виплакану посаду…

            Хто возив, їздив, проплачував - знаєте й Ви самі, шановні читачі. Ми ж назвали найактивніших. В подальшому, з Вашою допомогою, будуть названі всі - і хто їздив за переконанням, і хто за посадою, і хто заробляти гроші. Хоча, як відомо, «головний казначей партії регіонів» Петрик Н.П. навіть гроші виплачувала зі скандалами й всіх так і не виплатила. Нехай ці поїздки залишаться на їхньому сумлінні, звичайно ж, якщо воно ще є, бо свої переконання потрібно відстоювати не за гроші, а за ідею. Батьківщина, совість, мораль, порядність - це речі, які не продаються за ламаний гріш. Наша країна так живе через отаких «продажних шкур» у всіх сферах суспільного життя, котрі, як каже мудрий український народ «За копійку і в церкві …».

 

            В інших областях, районах досить часто із засобів інформації чуємо про розслідування незаконних дій посадовців, які зганяли й відправляли працівників бюджетної сфери на антимайдан, а ті покірно, угнувши голови, як бидло, йшли, виправдовуючись, що в душі мають інші переконання, та страх втратити роботу і низька зарплатня змушують таким чином заробляти кошти.

            Проте в нашому Ружинському районі посадовців, причетних до ганебних проплачених мітингів, перевіряти ніхто не поспішає. Більше того, і в районній раді, і в адміністрації, і в інших бюджетних установах (в тому числі й на керівних посадах) й при новій владі, що прийшла на хвилі революції, продовжують працювати організатори і активні учасники антимайдану. Всі про це знають, в тому числі і нові голови, та шукають виправдання своїм уже теперішнім підлеглим.

            Не треба великих зусиль, щоб зібрати з окремих частин картину тих зимових днів, коли керівництво району, спільно з штабом партії регіонів, задіювали адмінресурс з метою догодити Януковичу і його васалам в області, організовували поїздки тітушок.

            Всім відомо, де і хто формував списки, хто оплачував транспортні витрати, хто був перевізником, хто іншим чином завзято служив режиму Януковича. А сьогодні не гребує йти до районного Будинку культури на вшанування річниці ЄВРОМАЙДАНУ та загибелі НЕБЕСНОЇ СОТНІ, хоча були прямими учасниками цього злочину…

            Звісно, остаточну та офіційну відповідь на ці питання має дати слідство. Та чи буде воно? Бо представники правоохоронних органів району самі були частиною того ланцюга. Одні їхали за наказом на придушення й розгони мітингів - і ні один не відмовився. Особливо відзначилися такі працівники райвідділу міліції як Сябрай (позивний «Сояшник») та його права рука і ліва нога Огороднік, які встигали й розганяти антимайдан, і заробляти кошти, про що говорить вся Ружинщина. Лише тодішній начальник міліції Нікурадзе Д.А. виправдовувався перед нашими громадськими активістами, що працівники райвідділу міліції до активних дій по придушенню повстання не залучалися. Другі, такі як прокурор району Бабенков О.Ю. кришував всіх, хто збирав і возив, прокурор Афійчук Ю.М. не погребував і сам їздив на антимайдан, і навіть прокурорчик Майорчик М.О. (підпільна кличка «Біляш») теж таким чином вирішив був заробити копійку на прожиття, і не відмовився від поїздки на антимайдан, про що стверджують учасники тих подій.

            А поки що громадськість нашого району повинна сказати своє слово, а не тихенько десь на кухні висловлювати своє глибоке розчарування, що немає будь-яких зрушень у цій справі, що деякі колишні ляльководи-антимайданівці районного масштабу і досі при посадах, що бездіє нова влада…

           

            P.S. Громадо Ружинщини! Давайте всі разом назвемо імена й інших активних прихильників Януковича та учасників антимайданівських мітингів. Приєднуйтеся й діліться інформацією! Залишайте свої коментарі на нашому сайті. Висловлюйте свою позицію, бо найстрашніше - то байдужість.

            Президентом дано доручення правоохоронним органам встановити та притягнути до відповідальності організаторів і фінансистів мітингів антимайдану, особливо тих, що силою гонили туди своїх підлеглих. Давайте допоможемо нашим міліціянтам.

 

            ДАЛІ БУДЕ, З ПРИКЛАДЕНИМИ ЦІКАВИМИ ДОКУМЕНТАМИ…

Переглядів: 15202 | Додав: petroserventev | Рейтинг: 2.3/7
Всього коментарів: 0
avatar