MENU
Головна » 2015 » Серпень » 7 » ЗЛОЧИНЦІ В МАНТІЯХ
09:59
ЗЛОЧИНЦІ В МАНТІЯХ

Шановна громадо Ружинщини, хочемо загострити Вашу увагу на фактах беззаконня, яке чиниться в Ружинському районному суді, що творять ці найманці хабарництва в мантіях суддів.

            Керує цим «синдикатом» такий собі суддя Нейло В.М., під його крилом працюють підлеглі - Руденко З.Б., Грек М.М., Митюк О.М. та інші, нижчі рангом.

            Судять ці судді справно і чесно. А чесно там, де є договорняк, де шуршать «зелені», та й не брезгують і українською гривнею. Судять так, як їм хочеться, а не так, як трактує закон і вимагає правосуддя. Аби підняти всі справи, то кругом видно, навіть середньому юристу - це заказняк й фуфло, а не судові рішення, ухвалені іменем закону.

            Суддя Нейло В.М. дуже кмітлива особа. Він в суд їздить на ровері (велосипеді), як мер Харкова Кернес. Вони геть чимсь з ним схожі.

            Якщо суд проходить з широкою огласкою, чи присутні журналісти або активні люди, то Нейло приїжджає на ровері, аби показати, який бідний і простий суддя.

            А якщо судять якогось хулігана чи людину з села по справі, яку сфабрикували прокурори або міліціонери, де можна заробити копійчину, змусивши підписати проти себе наклеп голову селищної ради чи молодих хлопців, які побилися чи скоїли якісь інші правопорушення, то грозний суддя Нейло підкатує на новенькому «Фольксвагені», щоб показати, що малими грошима не відбудешся. От така Вам і мораль.

            Є дуже багато посередників в судді Нейла - місцевий адвокат та бізнесмен - колишній «мєнт», інші покидьки, які передають банконоти. А якщо хочеш знати рішення суду ще на стадії початку розгляду справи, ти повинен заслужити прихильність його найближчого радника та посередника Галинки, адже якщо вона скаже, яким буде рішення до закінчення суду, таке воно і буде, не треба і ходити до бабки чи в нарадчу кімнату.

            Працює під «крилом» Нейла ще один одіозний суддя Ружинського районного суду - Грек М.М. Двоє його синів нещодавно були фігурантами кримінальних справ. Є їхній слід у відомій в селищі справі щодо завищення оцінок випускникам Ружинської гімназії - вчились аби як, а гімназію закінчили на відмінно. А ще нещодавно широко обговорювалася в селищі й інша подія - синок відомого тата Грек Микола дуже п’яний ганявся на автомобілі  допоки не збив чоловіка та не зупинився, врізавшись у стовп, але дивним чином ці справи «зам’ялися», й постраждалий начеб то у Києві й взагалі в Ружині не з’являвся, й Коля тверезий, і стовп на місці…  То кому ж і скільки хабарів заніс дуже чесний суддя Грек М.М. І кому ж, як не йому, добре знати, що кримінальна відповідальність передбачена не лише за отримання, а й за дачу хабара. (До речі, прикрив тато і від іншої небезпеки - синок проходить службу не в зоні АТО, а в Ружинському районному військовому комісаріаті. Хоча може саме служба в армії дещо поміняла б у свідомості дітей впливових батьків?).

            Але щоб знав Нейло та його підлеглі васали (раби) - за незаконні рішення та дії прийдеться нести відповідальність. Адже Президент Порошенко, звертаючись до громадськості, сказав: фіксуйте незаконні рішення та зловживання суддів, бо всі незаконні рішення будуть переглянуті й ті судді, які їх ухвалювали, понесуть кримінальну відповідальність та призріння громади.

            А Вам, шановні судді, ми хочемо нагадати, що за все незаконне треба буде відповідати, так,  як вже відповідають судді багатьох судів України завдяки розголосу їхніх кримінальних вчинків, знущання над Конституцією, Законами та мораллю. Це пообіцяв громадськості Президент Порошенко П.О., а ми, активісти Ружинщини та всієї України будемо допомагати виявляти хабарників і корупціонерів.

            ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС, НЕ МОВЧІТЬ.

            СЛАВА УКРАЇНІ!

            ХАБАРНИКАМ І КОРУПЦІОНЕРАМ ГАНЬБА!

            

Переглядів: 14930 | Додав: petroserventev | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 1
avatar
1 kaljanuch • 20:48, 16.09.2015
якщо е кричущі докази--  чому ці люди на посад
ах??
avatar