MENU
Головна » 2015 » Липень » 28 » РУЖИНСЬКА МАФІЯ
10:05
РУЖИНСЬКА МАФІЯ

Хотіли б, наші дорогі читачі, аби Ви відволіклися від Ружинських подій, які сильно будоражать, адже не кожен знав, що твориться в нашому районі, як деребанять землю Бондарчук, його сім’я та любі друзі, як халявщик із Гальчина (і зять із Зарудинець) прокурор Бабенков крав в районі все, що не так лежить, який зі своїми колишніми підлеглими Афійчуком, Майорком та іншими - про це говорить весь район, оджимали (забирали) бізнес, землю, не брезгували нічим - хто резину купить на «Мерседес» чи «Шевроле», хто бензину в талонах, хто зерна, хто виорає  або засіє, хтось збере урожай - не брезгували нічим, зате осінню - чистий заробіток. За землю не треба платити, адже держава все видержить. Орають - сіють - збирають на дурняк. От хороші бізнесмени в прокурорській формі.

            В країні іде війна. Президент і Прем’єр скитаються по світу просять в борг у всіх - в Міжнародного валютного фонду, в Америки, в Японії, у всіх, щоб країна вистояла. А ця наволоч в погонах - прокурори Бабенков, Афійчук, Майорко та інші ґвалтують нашу державу, наш народ, не платячи за ту землю, яку незаконно розорюють. Це землі запасу - пасовища, водного фонду, природоохоронного призначення, і на все їм наплювати.

            По Ружинському району такий прокурорчик як Афійчук забрав у двох десятків невеличких фермерів ставки, з допомогою такого собі судді як Нейло, який судить тільки тих, у кого є гроші і за законне рішення треба добре платити, бо в нього є на все і вся своя окрема думка.

            Недарма Президент Порошенко неодноразово в своїх виступах ставив наголос на тому. що цих бандитів в мантії (суддів), цих бізнесменів в погонах (прокурорських) треба судити по всій строгості українських законів і гнати цих паразитів з України. Адже вони своїми паразитуючими діями наносять збитки державі та громаді Ружинщини.

            Ми зараз бачимо, що коїться в Мукачеві, де такі паразити як міліція, прокуратура, суди, митниця та СБУ зрослися в одну банду (ОПГ); і тільки завдяки патріотам з Правого Сектору вдалося розкрити цю наволоч в Закарпатті.

            Шановні читачі, Ви бачите, що зараз твориться  на Житомирщині, на Рівненщині з бурштином. І знову ж так звані «мінти» кришують весь незаконний видобуток сонячного каменю - ні одна скалка не проходить повз пильне око «перевертнів в погонах». Прокуратура теж не пасла задніх - кришує мінтів, а ті справно платять прокурорським, громади ж страждають і змушені платити шалені кошти цим перевертням в погонах, які обраховуються - одні сутки роботи помпи - півтори тисячі доларів США.

            Те, що ми написали, це все дрібниці, порох, в порівнянні з тим, що твориться на Ружинській землі, хоча в нас немає ні кордону з контрабандою, ні бурштину. Адже в Ружинському районі незаконно розорюються землі цією сволотою в погонах - прокурорсько-ментовськими перевертнями - більше двох тисяч гектарів.

            Кожен підприємець на Ружинщині знає, де і на яких підставних осіб оформляється та чи інша ділянка, де розорюються без жодних дозволів, без жодного законного права землі запасу - природоохоронного призначення, сіножаті, пасовища, прибережні смуги. Таке твориться не один десяток років. Якщо це все перевести в гроші, то повз Ружинського бюджету та повз сільських громад пройшли сотні мільйонів гривень, а може й мільярдні суми. (Ви ж пам’ятаєте, читали, на якому «Мерседесі» їздить халявщик із Гальчина прокурор Бабенков. Автомобіль оцінюється не однією сотнею тисяч доларів).

            Ця банда не тільки розкрадає сама, але й «благословила» Ружинських - Топорівських - Зорянських тітушок вкрасти землі Топорівської школи, землі запасу та інші.

            СФГ ім. Мічуріна с. Зоряне (власник Пилипчук В.І.) лише в межах Топорівської сільської ради незаконно розорює, збираючи неабиякі врожаї, близько 150 (ста п’ятдесяти) гектарів землі. І плювати він хотів на закон, на громаду, на совість і честь. Заробляючи від такого незаконного й неоподатковуваного бізнесу, кине громаді якусь тисячу, й уже його вихваляють як благодійника.

            А відповідальності за незаконну діяльність - ніякої, адже він орає, сіє, збирає і прокурору Афійчуку - про що говорить кожен тракторист та водій СФГ ім. Мічуріна, які працюють на афериста Пилипчука В.І. , котрий в цей важкий для країни час має нахабство красти в держави і громади.  За це прокурор Афійчук створює «прокурорську кришу», таким чином одробляє.

            Наші активісти неодноразово зверталися в прокуратуру, міліцію, районну державну адміністрацію, районну раду - ніхто «не бачить» це беззаконня, окрім Державної екологічної інспекції в Житомирській області, землевпорядника Топорівської сільської ради Волинець Л.Ф. та начальника відділу Держземагенства в Ружинському районі Руденка М.В., який неодноразово висловлював своє негодування цьому Прокурорсько- Бондарчуковському-Пилипчуковському   «беспрєдєлу».            

            А чому мовчать інші чиновники, ще й стверджують, що ця ситуація характерна не лише для Топорів, а для всіх без винятку сільських рад нашого району?

            Цей аферист Пилипчук В.І., порушуючи норми законів, аби приховати свої дії, задля розкрадання майна пайовиків-жителів с. Зоряне, підключив навіть російського підданого, якого знають всі в Ружині як громадянина Росії, Горева О.І. для махінації викупу майнових паїв мешканців села Зоряне.

            Ганьба таким аферистам!!!

 

            PS. Шановні читачі, ми черговий раз звертаємося до Вас - не будьте байдужими, не мовчіть, приєднуйтеся, обговорюйте, надавайте свою інформацію. 

Переглядів: 15511 | Додав: petroserventev | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 2
avatar
1 moshkovskaja • 14:22, 02.08.2015
а в самого земельника Руденка скільки землі по району ?....такий правдоруб - аж смішно
avatar
2 moshkovskaja • 14:25, 02.08.2015
а на рахунок державноі екологічноі інспекціі .....по всьому руслу нашоі річки дохла риба і сморід страшенний ....визивали ...фіксували і ждем результату іхній дій....а так тільки бла-бла-бла
avatar