MENU
Головна » 2015 » Вересень » 7 » Підстава по Ружинськи...
16:00
Підстава по Ружинськи...

ХТО ПІДСТАВИВ В.І.ЖАРСЬКОГО
Шановні читачі нашого сайту. Нещодавно нам в руки попала Житомирська обласна газета «Эхо» з додатком «Субота» №2 9 від 15.07.15.

Прочитавши статтю журналіста Богдана Луценка «Хто підстзеив Віталія Жарського?», ми були шоковані такою роботою прокуратури, слідчих органів міліції, суду по сфабрикуванні кримінальної, справи на селищного голову смт. Ружина Жарського В. І., цинічності й підлості їхніх дій, хоч багато хто в Ружині знає про їхнє свавілля, та й ми неодноразово про це писали, проте кожного разу це викликає і обурення, і шок.

Ми думаємо, що газета «Эхо» має не дуже багато читачів в нашому районі, саме тому, з дозволу її редакції, ми вирішили розмістити цю статтю на нашому сайті.

Оцінивши кількість відвідувачів нашого антикорупційного сайту, ми сподіваємося, що дана публікація дійде до кожного мешканця Ружина і району. Хочемо ще раз акцентувати Вашу увагу на наглість працівників міліції, прокуратури, суду, адже з цієї статті Ви зрозумієте, хто і як дійсно підставив В.І.Жарського.

Ми хотіли б, щоб Ви проаналізували і зважили, порівняли Ружин з найближчими містечками - Попільнею, Скзирою, Козятином, Погребищем - чи вони так як Ружин благоустроєні, чи проводиться там ремонт доріг, чи є вуличне освітлення, чи забезпечені дошкільні навчальні заклади...

Адже, наприклад, коли попадаєш в місто Погребище, то складається враження, що саме зараз, хвилин 15 тому з міста відступили фашистські загарбники - кругом сміття, на дорогах ями, вуличного освітлення мабуть не було ніколи, хоча місто має в десять разів більше бюджетоутворюючих підприємств. Якщо навіть просто зрівняти ці два населені пункти, то зразу ж видно професійну роботу Жарського В.І. і його команди.

Більше того, Жарський В.І. майже ЗО років на посаді селищного голови, і кожного разу на виборах його кандидатура далеко-далеко попереду всіх інших претендентів. А наші люди просто так не довіряють і не обирають. Це говорить не лише про доброго господаря, а й про беззаперечний авторитет Віталія Івановича, який не міряється посадами чи грішми, вміння знайти порозуміння з кожною людиною, вміння заслужити повагу односельчан.

Хотілось би всім нагадати просту істину - час все поставить на свої місця і все розсудить, покаже, хто такий суддя Грек М.М., хто така слідча Козак 0.0. (підпільна кличка Козачка), хто такі прокурори О.Ю.Бабенков і Ю.М.Афійчук,хто замовники підстави Жарського, які їхні заслуги та як їх сприймає ружинська громада.

І насамкінець хочеться сказати, перш за все деяким бажаючим сісти в крісло мера Ружина на нинішніх виборах, що бути селищним головою - це досить висока моральна планка і відповідальність. Це не розставити ігрові автомати по Ружинському району, заробляючи гроші на чужому горі...

Переглядів: 14759 | Додав: petroserventev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
1 rebrikstepan • 18:21, 14.09.2015
Може хтось і підставив, але селище без мусоровоза, а в когось з'явилась новенька іномарка.
avatar
2 kolanasta2 • 15:17, 19.09.2015
а чи не боїться автор цієї дурненької статті, що вже зрозуміло хто ти? І будуть не ігрові автомати, а справвжні...
avatar