MENU
Головна » 2015 » Вересень » 18 » КОРУПЦІЯ - ЦЕ ДРУГИЙ ФРОНТ проти українського народу, основ права та закону.
17:18
КОРУПЦІЯ - ЦЕ ДРУГИЙ ФРОНТ проти українського народу, основ права та закону.

КОРУПЦІЯ - ЦЕ ДРУГИЙ ФРОНТпроти українського народу, основ права та закону.

Корупція наносить таку шкоду державі, яку не можна навіть зрівняти з війною, розгорнутою фашистами з партії регіонів, такими як Янукович..., з благословення Путіна й всілякої підтримки вірних прихлєбаїв місцевого масштабу, таких як Бондарчук і інших, про котрих говорить вся Ружинщина.

Насамперед хотілось би згадати прокуратуру. Корупція наскрізь проїла цю бізнесову структуру, а точніше кажучи - підприємців в погонах. Такий прокурор як Бабенков О.Ю., який не брезгував ніякими поборами, прихвативши квартиру в кооперативному будинку, підробивши документи. Допомагав йому голова районної організації партії регіонів Бондарчук В.С., разом з тим закриваючи свої гріхи, зокрема, пов'язані із відкриттям прокуратурою району провадження про підробку документів Бондарчуком В.С., котрий хотів украсти у громади Ружинщини земельну ділянку, яка знаходиться на перехресті вулиць Паволоцької і Колгоспної навпроти посту ДАі (в парку СВК «Ружинський» біля газорозподільної станції).

До речі, в Ружині кажуть, що Бондарчук за вирішення корупційного питання щодо надання цього ласого куска землі в приватну власність отримав гарний хабар - більше мільйона гривень. Чому саме ця земельна ділянка такий ласий кусок? Пояснення просте - саме на ній заплановане будівництво автозаправної станції. Раніше ділянку орендувало TOB «АВІАС», та з будівництвом АЗС щось не склалося. От і замість того, аби виставити землю на аукціон, шукав Бондарчук вигоду для себе.

Кажуть, що активно допомагав в цьому питанні і син В'ячеслав - суддя Корольовського районного суду міста Житомира, шукаючи потрібних людей з грішми та

виступаючи посередником в дерибані.

Завдяки активній громадській позиції деяких ружинців, ця схема набула розголосу, було направлено звернення в Генеральну прокуратуру України, народним депутатам, контролюючі органи і цей деребан був зруйнований. Та внаслідок домовленостей з прокуратурою відповідальності винні корупціонери так і не понесли й отриманий хабар був потрачений: поставлені «царські» ворота біля синового маєтку в Сінгурах (коло Житомира), зроблено капітальний ремонт коло Бондарчукового будинку по вулиці Сквирській - в дворі покладена нова плитка, в будинку замінені вікна, зроблено ремонт і в середині будинку.

Бондарчук В.С. навіть поскупляв будинки, які межують з його ділянкою. Тільки питання - навіщо це все? Адже «невідроблені» гроші потрібно віддавати, а ще потрібно відповідати за свої корупційні дії згідно чинного законодавства.

Як ми вказували, Бабенков теж не брезгував ніякими заробітками. Прийшовши на Ружинщину блюсти закони, але він «поклав» на ті закони й став тихенько збирати земельку - сіяти, орати, торгувати збіжжям. Коротше кажучи, став великим бізнесменом в прокурорських погонах, латифундистом.

Після того, як громадськість стала тиснути на «безпредєльщика в погонах» прокурора Бабенкова, він різко втік з Ружинщини в невідомому напрямку. Але його васали пустили слух, що він пішов на підвищення в Генеральну прокуратуру. Не вірте, це все брехня. Цей «халявщик із Гальчина» ховається в Гальчині, та закон і справедливість

знайде цього оборотня в погонах, де б він не ховався б. ГАНЬБА!

Ще хотілось би, наші дорогі читачі, згадати іще одну особу, яку добре знають на Ружинщині і говорять дуже неприємні слова, коли згадують це прізвище (особливо ті з Вас, хто намагався добитись правди) - Афійчук. Такий собі прокурор Ружинської прокуратури, який день і ніч думає про державні інтереси - як би і в кого одібрати ставок, адже ця людина зорієнтована на бізнес на водоймах, а відібрані у фермерів і дрібних підприємців ставки по підроблених документах і незаконних схемах різко стають орендованими Афійчуковими родичами й близькими людьми. Підігрують цьому аферисту й деякі судді, котрих ми згадаємо пізніше.

Як Ви вже знаєте, Афійчук і навіть його дружина не побрезгували прийняти участь в деребані землі, що перебувала в користуванні Топорівської школи, отримавши у приватну власність по два гектари - не маючи на це ніякого морального права, не відчуваючи ніяких докорів совісті. Але за його словами, він, бачте, має гарантоване Конституцією право на землю. Та, дорогі наші читачі, нам з Вами теж «гарантує Конституція», але чи можемо ми скористатися такими правами? Хто з Вас сьогодні може отримати землю? Чи ті воїни, які приходять з АТО, де їхнє першочергове право - для них, виявляється, землі в Ружинському районі немає, та й де їй взятись, адже її розікрали Бондарчуки, Бабенкови, Афійчуки, Рачуки...

                        На запитання активістів як же він, бідний (Афійчук) справляється в поті чола

працювати в прокуратурі, захищаючи державні інтереси й разом з тим вести особисте селянське господарство на чотирьох гектарах землі, розташованої за 15 кілометрів від його будинку, не маючи при цьому ні реманенту, ні трактора, ні навіть конячини, він надав письмову відповідь з якою пропонуємо ознайомитись і Вам, шановні читачі нашого сайту. Виявляється, ведення особистого селянського господарства Афійчуком та його дружиною не стосується його службової діяльності. Звичайно, що з прокурорськими погонами дуже легко господарювати.

Хотілось би згадати ще одного прокурорчика Майорчика (позивний «Біляш»). Цей прокурор ще поки не допущений до великого корита, адже ще молодий і має сімейний бізнес в районі - кафе, бар, магазини, де працюють офіційно неоформлені люди, без відповідної освіти в галузі харчової промисловості, за них не платяться податки. Цікаво, а хоча б періодичні медичні огляди вони проходять? Не переживають бізнесмени, якщо нагряне якась перевірка, чи, не доведи, Господи, хтось отравиться, адже кришує це все грізний прокурорчик Майорчик.

Отакий бізнес по-ружинськи. Та й не тільки в нас, а навіть в державі. І знаходять при обшуках в цих «безпредєльщиків в погонах» мільйони доларів США, гривень й дорогоцінностей на значні суми.

Ми ж надіємось, що чистка органів прокуратури не забариться й неодмінно дуже швидко дійде й до нашої любимої Ружинщини.

P.S. Шановні читачі, можливо дехто з Вас сумнівається з правдивості наших публікацій. Саме тому пропонуємо Вам прочитати в «Ружинській землі» від 24.07.15 №29 публікацію статті голови РДА Наталії Скавінської «Наше майбутнє - в наших руках», в якій підтверджено значні втрати бюджетів громад від «тіньових орендарів». Голова адміністрації хвалиться, що за останній місяць завдяки її роботі та профілактичним бесідам «задекларовано додатково понад 300 гектарів». А це не мало не багато - більше чотирьохсот тисяч втрат нашого з Вами бюджету лише за один рік. Та тут в нас виникає цілий ряд запитань:

  • чому лише 300 га, чиновникам же добре відомо, що самовільне використання обраховується тисячами гектарів;
  • чому замовчуються прізвища таких «бізнесменів»;
  • чому районні чиновники навіть не ставлять питання про стягнення втрат бюджету за попередні роки та про притягнення до відповідальності винних осіб і т.д.

Та все ж радує, що після наших публікацій районна державна адміністрація бодай

звернула увагу на цю проблему.

А де наші сільські депутати і сільські голови? Чому їм не болить ні за законне та екологічне землекористування, ні за надходження до бюджетів сільських громад? Давайте замислимось про це і ми (особливо напередодні чергових місцевих виборів).

! ще одне, про що не можемо змовчати - нещодавно дізналися новину, що заступник прокурора Афійчук так багато зробив для Ружина, що тепер оббиває владні кабінети, аби стати прокурором у Бердичеві. Затісний для його діяльності Ружинський район, мало простору.

 

Переглядів: 12436 | Додав: petroserventev | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar