MENU
Головна » 2015 » Травень » 28 » Бондарчук і гоп-компанія 2 частина
13:58
Бондарчук і гоп-компанія 2 частина

Щоб більше було зрозуміло нашим дорогим читачам, то ми хочемо показати Вам перше і друге «пришестя до престолу» «царя тітушок Ружинщини» Бондарчука В.С.

            Хочемо ще раз Вам нагадати, чим займався цей аферист, його родичі та любі друзі, такі як Марущак (сраколиз), Сорокопуд (стукач на всіх і вся, робив доноси й наклепи), дочка із зятем, син з невісткою, а також вірна братія підданих, які причетні до дерибану землі, наприклад тієї, що була в користуванні Топорівської школи, але плавно перетекла старшому пожежнику та його дружині - Федоровичам, старшому прокурору та його дружині - Афійчукам, працівникам районного земельного відділу і їхнім кумам на чолі із ще одним сраколизом Рачуком, племінникам - Дятлам, дітям - Жуківським,  і іншим близьким та вірним.

            Рачукам виявилося мало Топорівської землі - то є ще Княжики, й у списку новоспечених власників - навіть родичі з Києва. А Сорокопуди - «хазяйнують» у Вільнопіллі і Бистріївці; Капітанчуки - у Вишневому; Артемчуки й Решетарі - в Роставиці... Не відставало й молоде покоління Партії регіонів - такі «видатні» постаті, як заслужений юрист Бондарчука Горев та його родина; начальник відділу статистики Гладишко з чоловіком. А всю землевпорядну документацію в авральному порядку, мабуть, робив відомий ружинський землемір Шморгун, бо вся його сім’я разом з близькими друзями отримали землю на території Верхівнянської сільської ради. Є і інші відомі ружинські постаті - висновки зробите самі, шановні читачі.

            Окремо хочеться зупинитися на «фігурі» з прізвищем Невзгляденко, що отримала більше трьохсот гектарів ружинських чорноземів на території Чорнорудської й Вишнівської сільських рад. А така щедрість Бондарчука й Рачука пояснюється дуже просто, адже це людина Тетяни Засухи. Невже в нашому районі не знайшлося людей, які залюбки використовували б цю землю? Та, напевне, Засухині «подарунки» виявилися привабливішими.

            Вкрадена ними земля сьогодні була б так необхідна для хлопців, які борються з російсько-тітушним військом на сході України, захищаючи нашу незалежність, життя та спокій.

            СЛАВА ГЕРОЯМ!!!

            Щоб Ви, наші дорогі читачі, не подумали, що у викладеному є якийсь обман або наклеп, ми, в підтвердження своїх слів, додаємо дуже цікавий документ - перелік розпоряджень «царя тітушок та ненависника України» Бондарчука В.С. за кличкою «Бамбула» за дуже короткий термін - п’ять місяців 2012 року. Чому саме цей період? Пояснення досить просте - бо з першого січня 2013 року районна державна адміністрація позбавлена повноважень щодо розпорядження землями сільськогосподарського призначення. (На сьогодні - це функції обласного управління Держземагенції). От і гребли тоді, як перед кінцем світу.

            Звичайно, є в цьому списку й люди, які приватизовували свої присадибки, ділянки під будівлями, які дійсно заслужили ці невеликі земельні наділи. А ті, котрих ми згадали, й ряд інших фігурантів - отримували землі за посади, за вірне служіння, за родинні відносини, за гарну платню…

            Подивіться і зробіть висновки самі.

            Розповіді з продовження правління «царя» та його сраколизів і стукачів буде викладено в нових серіях незабаром.

 

            PS. А хто знає нові історії та факти - діліться з нами і нашими читачами.

             

Переглядів: 15821 | Додав: petroserventev | Теги: Корупція Ружин | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 1
avatar
1 moshkovskaja • 19:47, 29.05.2015
армагедон по-ружинськи
avatar