MENU
Головна » Архів матеріалів

БОНДАРЧУК І КОМПАНІЯ…

            Добре знаний в Ружині  і ще один місцевий чиновник - двічі голова районної державної адміністрації Бондарчук Володимир Сергійович (2001-2004 та 2010-2014 роки).

            На початок першої каденції головування Бондарчука В.С. на ружинській землі досить непогано працювали, а окремі - й розвивалися 32 сільськогосподарські підприємства (колгоспи). В господарстві мав постійну роботу кожен бажаючий сільський житель, а в період весни-осені - ще й не хватало робочих рук. Кожне господарство мало і сільськогосподарську техніку, і господарські будівлі. й утримувало тваринницький комплекс.

            Та разом з бездумною аграрною реформою до деяких особливо спритних керівників, і особливо районного рівня, прийшло розуміння, що н ... Читати далі »

Просмотров: 18572 | Добавил: petroserventev | Дата: 04.05.2015 | Комментарии (1)

Халявщик з Гальчина.

 

            На карті Житомирщини є в Андрушівському районі село Гальчин. Воно приміське. Біля самісінького райцентру. І в ньому по вулиці Новій жив теперішній прокурор Ружинського району тієї Житомирщини Олександр Бабенков.

            Про те, що він обійме такий високий пост мало хто вірив. Але те, що в нього був хист халявщика, то знали не тільки в хаті (він не одна дитина в сім’ї), але й на вулиці та в селі. 

            Особливо це дозріло після того, як у жовтні 2011 року він переступив поріг Ружинської прокуратури.

            Першими відчули це колеги-підлеглі. «Дирки» запихалися ними справно заради діла, а він ділом скорист ... Читати далі »

Просмотров: 15559 | Добавил: petroserventev | Дата: 13.04.2015 | Комментарии (1)

Прокурорська квартира в Ружині

Частина 1

"... А якщо дуже хочеться"

На Житомирщині, у райцентрі Ружин "головний контролер" по особливому вирішує особисті житлові питання: "не можна, а якщо дуже хочеться..."

Коли всі ружинці готувалися до відзначення Дня Перемоги, прокурору району Бабенкову Олексадру Юрієвичу припекло 8 травня організувати роботу комісії, щоб обстежити вибране ним приміщення для власної квартири.

Було зібрано 13 посадових осіб. Не всі погоджувалися, як приміром електрослужба (Ружинський РЕМ), бо ввідний розподільчий щит на весь пятиповерховий будинок №35 по вулиці Леніна, був в одній частині цього приміщення. Але прокурору не стало проблем, щоб цей щит "опустили" в підвал. ... Читати далі »

Просмотров: 14960 | Добавил: petroserventev | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

Частина 2

"Чи прокурору все можна..."

Хто ж присвоїв адресу і нумерацію квартири у кооперативному будинку для прокурора? Це все не так важливо, хоча цікаво, на підставі чого і хто.

Як і те, чому у 100-квадратної квартири всього лише 41 м2 житлової площі. Невже така не непосильна квартплата чи служба не дозволяє?

Таку "дрібницю", як технічний паспорт на приміщення, для прокурора виготовляти не обовязково.

Ордер на квартиру видають 18 червня, а договір на постачання води "хазяїн" заключає лише 9 вересня, а на вивезення сміття аж 1 жовтня. А до цього що, відрами носилз криниці воду? Й водовідведенням не користувався?

Контролюючі служби району з кожного "простого смертного" вимагають  кожну копійку за будб-яку операцію по ремонту, перепланува ... Читати далі »

Просмотров: 16191 | Добавил: petroserventev | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3