MENU
Головна » 2014 » Грудень » 28 » Прокурорська квартира в Ружині (частина 2)
08:48
Прокурорська квартира в Ружині (частина 2)

Частина 2

"Чи прокурору все можна..."

Хто ж присвоїв адресу і нумерацію квартири у кооперативному будинку для прокурора? Це все не так важливо, хоча цікаво, на підставі чого і хто.

Як і те, чому у 100-квадратної квартири всього лише 41 м2 житлової площі. Невже така не непосильна квартплата чи служба не дозволяє?

Таку "дрібницю", як технічний паспорт на приміщення, для прокурора виготовляти не обовязково.

Ордер на квартиру видають 18 червня, а договір на постачання води "хазяїн" заключає лише 9 вересня, а на вивезення сміття аж 1 жовтня. А до цього що, відрами носилз криниці воду? Й водовідведенням не користувався?

Контролюючі служби району з кожного "простого смертного" вимагають  кожну копійку за будб-яку операцію по ремонту, перепланування обєкта нерухомості. А тут як води в рота набрали. Навіть не насмілились підказати "про ставку", щоб з нежилого перевести в жиле без проектної та кошторисної документації.

Видно вони знали, що "кити" району в "общак" скидалися на ремонт такого обєкта  та на його одухотворення, тому й не бажали перевитрачати цей "общак" на оплату й виготовлення "якихось бумажок", що звуться проектно-кошторисною документацією.

Видно не знав прокурор таких дрібничок, як вимога закону, а ті , що з інших , як то кажуть "не злазили", щоб все було по закону, то тут жили по принципу: " А якщо дуже хочеться...".

18 червня акт приймання-передавання "все чин по чину вийшов": квартира для проживання придатна, користувач претензій до балансоутримувача  не має. Не пройшло й дня після після складання цього папірця, прокурор заходився  наводити лад  у "занедбалому стані"- робити кухню , ванну кімнату, опалення, двері, шпалери, новий кахель і кінці  в кінці воду і газ. А той котел, що обігрівав приміщення контрольного-ревізійного відділу, який тут до приходу прокурора розміщувався; той водопровід, що чай заварювали ревізори, куди поділися?

І чого раптом цілком придатна до проживання квартира (за наявними документами) перестала влаштовувати Бабенкова?

Виявляється, все це робилося з метою приватизації квартири, бо квартиру у Станишівці Житомирського району, по вулиці корольова, де був прописаний прокурор, у березні 2013 року продали. Разом з нею продано 420 м2 ділянки.

Клопотав про виключення квартири Ружинського прокурора з числа службових сам обласний прокурор Лубчук Д.І., підписавший відповідний лист на імя вже нового голови Ружинської районної ради Саківського Валентина Царевича. А той в свою чергу вмить депутатам районної ради проект рішення підсунув - виключити. Хто ж хоче перейти районному та обласному прокуророві.

Та депутати не дали ходу. Їм стало відомо і про нещодавно продану квартиру у Станишівці, про наявні земельні ділянки прокурора у Глибичиці та Вересах (приміських елітних селищах Житомира), і про куплені престижні автомобілі  за останні роки: зупинився прокурор на Мерседесі 2012 року виготовлення.... І все це при заробітній платі за рік прокурора 100-140 тисяч гривень, декретній дружині, двох малолітніх дітей в сімї...

ЦІКАВО?

А ЯКЩО ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ...

Докази (додаток):

  • лист прокурора Житомирської області Лубчука Д.І. до голови Ружинської районної ради з проханням про виключення квартири з числа службових з метою її подальшої приватизації прокурором Ружинського району Бабенковим О.Ю.

 

 

ДАЛІ БУДЕ...

Переглядів: 16191 | Додав: petroserventev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar