MENU
Головна » 2014 » Грудень » 28

Прокурорська квартира в Ружині

Частина 1

"... А якщо дуже хочеться"

На Житомирщині, у райцентрі Ружин "головний контролер" по особливому вирішує особисті житлові питання: "не можна, а якщо дуже хочеться..."

Коли всі ружинці готувалися до відзначення Дня Перемоги, прокурору району Бабенкову Олексадру Юрієвичу припекло 8 травня організувати роботу комісії, щоб обстежити вибране ним приміщення для власної квартири.

Було зібрано 13 посадових осіб. Не всі погоджувалися, як приміром електрослужба (Ружинський РЕМ), бо ввідний розподільчий щит на весь пятиповерховий будинок №35 по вулиці Леніна, був в одній частині цього приміщення. Але прокурору не стало проблем, щоб цей щит "опустили" в підвал. ... Читати далі »

Просмотров: 14959 | Добавил: petroserventev | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

Частина 2

"Чи прокурору все можна..."

Хто ж присвоїв адресу і нумерацію квартири у кооперативному будинку для прокурора? Це все не так важливо, хоча цікаво, на підставі чого і хто.

Як і те, чому у 100-квадратної квартири всього лише 41 м2 житлової площі. Невже така не непосильна квартплата чи служба не дозволяє?

Таку "дрібницю", як технічний паспорт на приміщення, для прокурора виготовляти не обовязково.

Ордер на квартиру видають 18 червня, а договір на постачання води "хазяїн" заключає лише 9 вересня, а на вивезення сміття аж 1 жовтня. А до цього що, відрами носилз криниці воду? Й водовідведенням не користувався?

Контролюючі служби району з кожного "простого смертного" вимагають  кожну копійку за будб-яку операцію по ремонту, перепланува ... Читати далі »

Просмотров: 16190 | Добавил: petroserventev | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)