MENU
Головна » 2016 » Вересень » 20 » ПРИВАТНА ПРОКУРАТУРА РУЖИНА - НЕВМИРУЩА!
19:46
ПРИВАТНА ПРОКУРАТУРА РУЖИНА - НЕВМИРУЩА!

ПРИВАТНА ПРОКУРАТУРА РУЖИНА -

НЕВМИРУЩА!

         Шановні мешканці Ружинщини, шановні наші читачі!

         Хотілося б обновити пам'ять, бо давненько ми не спілкувалися, про беззаконня, яке з 2013 року (з приходом Бабенкова О.Ю.), творилося в Ружинській прокуратурі, яке продовжується по сьогоднішній день, незважаючи навіть на те, що завдяки Ружинським активістам цього пройдисвіта вдалося вижити з нашого району. Але ця сволота Бабенковська продовжує свої беззаконня й по нині, а саме: віджимання бізнесу, що пов'язаний із землею, ставками, майном кооперативного будинку…

         Ця сволоч прокурорська уже  не працює в нашому районі - якимись правдами і неправдами змогла перескочити аж в Ковель Волинської області, де зустріла «теплий» прийом місцевих активістів, про що свідчать не лише ковельські інтернет-сайти, а й надписи на заборах «Бабенков - хабарник», «Бабенков - бєспридєльщик», і ми дуже сподіваємось, що йому недовго залишилось працювати в Ковелі. Хочете пересвідчитись - відвідайте сайти prokurorska-pravda.today; antikor.com.ua; volynpost.com.ua; кovel.com.ua.

         Ця мразь втекла з Ружина за один день, змогла десь сховатися, пересидіти і випливла в Ковелі - завдяки зібраним грошам серед своїх прихильників в Ружині, але оставила в нас своїх надійних васалів - оборотнів в погонах, які раніше працювали в міліції, таких як Термінатор - гниду, якої світ не бачив, боягуза й бєспридєльщика, що добре пам’ятає кожен автомобіліст ще з часів його роботи в ДАІ та не один голова сільської ради, котрого він підставив, вже будучи адвокатом. І на сьогодні, з допомогою цього мусора, Бабенкоа ще не залишив спроби віджати квартиру в кооперативному будинку, яку отримав з грубими порушеннями норм законів.

         До речі, щоб ви зрозуміли ціну цьому прокурору, то не полінуйтеся і прийдіть подивіться, що він залишив по собі в цій квартирі (будинок №35 по вулиці Київській - колишній Леніна в Ружині). Напевне, відчуваючи, що прихопити її в приватну власність вже не вдасться - то забрав не тільки паливний котел з унітазом, а здер навіть ламінат з підлоги, хоча нам всім відомо, що сам до ремонту не доклав і ламаного гроша.

         З допомогою ще деяких полумурчащих та мусорів-декретчиків, які ввійшли в шайку під назвою Бабенковська ОПГ - незаконно сіють, орють, розорюють не одну тисячу гектарів ружинських земель - водного фонду, сіножатей, пасовищ.

         Звичною справою стало оджимання озер, визнання задля своїх інтересів земельних паїв відумерлою спадщиною при живих спадкоємцях - все це роблять з допомогою своїх подхалімів, таких як колишній голова Топорівської сільської ради, тітушка №2 нашого району, Лянга В.М., який підлиже кому треба і не треба за 100 грамів і пачку сигарет, за аналогічну плату й фальшиву печать поставить, яку ще донедавна носив у кишені, вже й не будучи сільським головою. То скільки фальшивих рішень ради із земельних питань гуляє?

         В дану сволочну організацію входить і тітушка №1 в Ружині, що на сьогодні непогано прижився в регіоналки-аферистки Засухи, колишній голова райдержадміністрації Бондарчук В.С., який грабував і грабує нашу Україну, нас із вами, дерибанячи землю. Сподіваємось, що всім його діям скоро буде дана належна оцінка в рамках чинного законодавства України. Прокуратура вже зацікавилась і справами щодо організації вивозів тітушок на антимайдан, залякуваннями й побиттями активістів, проплатами коштів за це…

         Не відстає і ще один прокурор - Афійчук Ю.М. Якось пройшовши атестацію, швиденько взявся за будівництво - разом з іншими чиновниками вже навіть розгребли під гаражне будівництво земельну ділянку млина, що по вул. Київській (Леніна) - шановні читачі, це недалеко, прийдіть подивіться. І поцікавтеся, а хто там іще вирвав кусочок землі, будете «приємно» вражені. Тільки в нас цілком логічне запитання - а чому селищна рада робить вигляд, що нічого не знає? Хтось за щось розраховується? І відповідь буде як завжди - «кожен громадянин має право на безоплатне отримання у власність земельної ділянки для…»

         А ще, так як Ви знаєте, шановні читачі, нещодавно були проведені обшуки в Лянги, начальника відділу земельних ресурсів Руденка М.В., Черевика і його доці та ще в деяких сук з райдержадміністрації і правоохоронних органів.

         Приїжджають нові прокурори, вислуховують (або й ні) активістів, беруть документи про зловживання вказаних осіб, але злочинів «не бачать», віз і нині там:

- прокурор прокурора не здає

- мент мента не здає

- суддя суддю не здає - шакальська кругова порука.

         І тільки ми з Вами разом в змозі це змінити. З приходом на посаду Ю.Луценка - людини, яка не боялася і пліч-о-пліч- стояла з нами на Майдані, з’явилася надія, сподівання, що він виконає дані нам обіцянки, що всі суки, сепаратисти, тітушки, менти, прокурори, судді, що нанесли державі моральний і матеріальний збиток, що замішані в корупції, понесуть заслужену кару перед Україною та громадянами нашої держави.

         Та для цього, шановні, не треба бути байдужими. Кожен, хто хоче жити в правовій державі, повинен також діяти, а не чекати доброго царя чи чесного прокурора з ментом.

         Тож ми сподіваємось на Вашу допомогу, шановні читачі. Скидайте нам на електронну скриньку інформацію про всі відомі Вам проступки, беззаконня, які творяться в Ружинщині, Житомирщині та країні в цілому, а ми будемо їх розміщати на нашому сайті та разом надаватимемо їм належну оцінку.

         Сподіваємось на співпрацю та поборення мусорського-прокурорського-суддівського беззаконня.

         Аби Ви, шановні читачі, пересвідчились у тому, що волинські активісти теж добре слідкують за цим славнозвісним прокурором Бабенковим, надаємо інформацію, оприлюднену нещодавно Волинським агентством розслідувань на своєму сайті ar.volyn.ua.

 

Керівником Ковельської місцевої прокуратури за результатами відкритого конкурсу у минулому році став Олександр Бабенков.

Згідно з офіційною біографією, протягом 2001-2005 років він служив в органах внутрішніх справ УМВС України в Житомирській області.

Із 2005 до 2011 року обіймав посаду старшого слідчого прокуратури міста Житомира. Згодом – кілька місяців роботи в органах прокуратури Житомирського області.

У 2011 році обійняв посаду прокурора Ружинського району Житомирської області.

З травня до грудня 2015 року обіймав різні посади в Генеральній прокуратурі України.

У декларації за 2015 рік вказано, що торік він отримав 205 тисяч 214 гривень доходу, а його дружина із двома синами – 60 тисяч 263 гривні.

Олександр Бабенков має земельну ділянку площею 10 соток, квартира на 81 кв. м. та придбане в кінці 2014 року авто «Volkswagen Caddy» 2011 року випуску. Коштує таке авто від 10 тисяч доларів, прокурор же задекларував, що придбав його за 199 тисяч 30 гривень (на момент купівлі це приблизно 12 тисяч доларів,  авт.)

Серед майна, членів сім’ї вказана земельна ділянка площею 12 соток.

 

За 2014 рік Олександр Бабенков задекларував понад 521 тисячу гривень, із яких понад 386 тисяч гривень склав дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна.

Пана Бабенкова у мережі інернет згадують у скандальній історії де він претендував на отримання безкоштовного житла у смт. Ружин Житомирської області.

До слова і дружина прокурора Олена Бабенкова також працює в правоохоронних органах. Згідно з її декларацією про доходи, у 2014 році вона обіймала посаду помічника начальника з кадрового забезпечення в Ружинському міськрайвідділі поліції Житомирської області. Разом з тим, жодного із членів сім’ї чи будь-якого майна вона не задекларувала.

Цікаво, що в той час, коли Олександр Бабенков працював в прокуратурі міста Житомира, його матір Таїса Бабенкова придбала однокімнатну квартиру в Житомирі, а через рік – двокімнатну квартиру у селі Станишівка під обласним центром.

На момент підготовки матеріалу Олександр Бабенков перебував на лікарняному, тож поспілкуватися з ним не вдалося.

         А ще ознайомтесь, як ковельчани реагують на роботу Ковельської прокуратури під керівництвом О.Бабенкова (інформація із сайту Кovel.com.ua) - до речі, уважно погляньте на наступне фото і, як в дитячій забавці, знайдіть відмінності:

Ковельська прокуратура завдала «потужного» удару по корупції

 

 

 

Керівник місцевої прокуратури Олександр Бабенков, який трудиться у Ковелі з грудня 2015 р., похвалився на шпальтах преси про досягнення своєї установи у першому півріччі 2016 року.

«Упродовж поточного року Ковельською місцевою прокуратурою вживалися заходи щодо протидії корупції», – пише у своїй розлогій статті Олександр Бабенков.

Чого ж конкретного досягли доблесні ковельські прокурори в боротьбі з таким національним лихом, як корупція?

Виявляється, за даними Ковельської ОДПІ, яка встановила недостовірні відомості у деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру чиновників ще за 2014 рік(!!!), прокуратура внесла до суду 9 подань щодо порушників букви закону. Покарання за участю прокурорів було дуже «суворе»: 8 осіб відразу усунули виявлені фіскалами порушення чинного законодавства, а одну особу таки вдалося притягнути до дисциплінарної відповідальності.

За звітний період прокуратурою складено аж 2 протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, відповідальність за які передбачена ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП. Це два депутати свідомо голосували за прийняття рішень на користь своїх близьких родичів, тобто тут мова йде про так званий «конфлікт інтересів». Як же покарали обранців громади? Одного оштрафували, а іншого суд звільнив від адмінвідповідальності.

Можливо, місцева прокуратура не там шукає корупцію? Чому побоялась притягнути до відповідальності старшого брата мера міста, голову депутатської комісії з питань ЖКГ, члена провладної фракції ВО «Батьківщина» Геннадія Кіндера, якого «підловили» на «конфлікті інтересів»? Не бачать прокурори й корупції в діях чиновників, які дозволили збудувати за бюджетні кошти дорогу на приватній території між вулицею Сагайдачного та ринком біля вулиці Театральної. Не чують вони й товариство «Каскад», яке відкрито звинувачує у «рейдерстві» мера Олега Кіндера і виграло проти нього судовий процес, але з градоначальника, як з гуся вода. Не в силі прокуратура розслідувати махінації у Ковельській міськраді з документами на землю і корупцію з боку посадовців мерії, а пан Кіндер навіть не може пояснити це шахрайство. Закриють очі й затуляють вуха прокуратори, коли депутати заявляють про фальсифікацію протоколу депутатської комісії

Це все тому, мабуть, що руки у керівника прокуратури Олександра Бабенковачомусь ніяк «не доходять» до справжньої корупції…

веля

Коментарі (18)

 

 

Артур Вячеславович10 серпня 2016 р.     19:12

Руки у керівника прокуратури Олександра Бабенкова чомусь ніяк «не доходять» до справжньої корупції… Безкоштовно даю інформацію : - Міська рада ( рішення міської ради на землю , забудову ,підняття тарифів , розподіл коштів, соціальне житло і т.д. ); медична комісія МСЕК ; діяльність ЦРБ ( благодійні внески, плата за всі послуги не рахуючи ліки, хабарі лікарів ) ; діяльність: - ринків , перевізників ; суди ; міліція ; школи і дит.садки ;субсидії

 

Сорока-директор ринку10 серпня 2016 р.     20:27

Просто прокурорчик зі всього має процент, я більше ділитись не буду-все віддаю в область.

 

правда11 серпня 2016 р.     6:52

Рибачок як крав так і далі краде, і йому пох все

 

бухгалтер11 серпня 2016 р.     8:42

а для чого їм тоді зробиди зарплату у 100 000. Мабуть , щоб годувальнику в рот заглядали і виконували все, що він скаже.

 

Факт11 серпня 2016 р.     8:52

З таким шлейфом "халявщика" чекати чогось путнього від Бабенкова марно. Та й в прокуратурі він залишив для себе всіх хто "проффесійно" прислужував Масалово-Лопохам... Про яку боротьбу з корупцією може йти мова?!!!

 

Симон Петлюра11 серпня 2016 р.     10:06

Не так страшні московські воші, як свої гниди!

 

лопохмасал11 серпня 2016 р.     11:02

ганьба таким борцям-поборцям як вони там ще є багато схожих,нічого буде вам скоро 2014 як хтось колись писав...

 

Артуру Вячеславовичу11 серпня 2016 р.     14:20

Може варто попросити керівників Громради по всіх Ваших матеріалах офіційно звернутися до Бабенкова,а копію направити п.Луценко?

 

Для неуків11 серпня 2016 р.     15:04

Відповідно до вимог Закону України «Про прокуратуру» від 14.10.2014 (в редакції від 28.02.2016) змінилися повноваження органів прокуратури. Що входить до повноважень прокуратури? Відповідно до Конституції України та Закону України «Про прокуратуру» від 14.10.2014 на органи прокуратури України покладається: 1) підтримання державного обвинувачення в суді; 2) представництво інтересів громадянина або держави в суді у випадках, визначених законом; 3) нагляд за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство; 4) нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян; 5) нагляд за додержанням прав і свобод людини і громадянина, додержанням законів з цих питань органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами. Таким чином вже як два роки значно звужені функції та повноваження у здійсненні прокурорського нагляду. Повноваженнями щодо проведення перевірок у порядку нагляду за додержанням законів органи прокуратури не наділені.

 

не переписуй Закон11 серпня 2016 р.     15:38

Справді у прокуратури звузили функції, але все те, що написали журналісти в передостанньому абзаці, "гальмує" якраз прокуратура і безпосередньо її керівник Бабенков.

 

Конфлікт інтересів11 серпня 2016 р.     19:04

Товстига влаштував свою куму начальником ЖЕК 2. Це не корупція? та це злочин вищої марки. Чому не було оголошено конкурс на вакантну посаду? Чому торговці помідорами займають такі високі посади, без досвіду, без відповідної освіти. Що це?

 

А як же та квартира12 серпня 2016 р.     0:01

А як же та квартира, що було службовою, і її "прихватизовала" незаконно працівниця прокуратури по в. Косачів?

 

І як поживає той пркуратор, що так боровся за землю з церквою?12 серпня 2016 р.     0:15

Яка у нього пенсія? І скільки у нього землі?

 

Була така мова12 серпня 2016 р.     0:34

шо працівниці прокуратури надала можливість приватизувати відомче житло. Хіба у нас в місті є мало менш захищених, ніж надавати х. з кому з х. з. звідки? Часу вже трохи пройшло, але все можно міняти.

 

Органызовується тур12 серпня 2016 р.     8:06

А хто хоче потримати Масалова та його зама за свинячу шийку

 

Закон як дишло12 серпня 2016 р.     8:54

Вчора знову землю загружали в машини по вул.Сагайдачного за автостоянкою і стадіоном.Джип приїхав і з кабіни спостерігав за процесом розкрадання.Працювали швидко і ударно.Для доброї справи знайшлись ресурси,фінанси,техніка,робітники.От тільки з законністью вивозу грунту і розкопок є питання.

 

!12 серпня 2016 р.     11:59

це за яким стадіоном?

 

Для писак Артуру Вячеславовичу13 серпня 2016 р.     15:59

Стаття 214. Початок досудового розслідування 1. Слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після САМОСТІЙНОГО ВИЯВЛЕННЯ ним З БУДЬ-ЯКОГО ДЖЕРЕРЕЛА ОБСТАВИН, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування. ЖУРНАЛІСТИ КРИЧАТЬ ПРО ЗЛОЧИНИ, їх б'ють, а ПРОКУРОР МОВЧИТЬ

 

Переглядів: 2556 | Додав: petroserventev | Теги: Корупція Ружин, Прокурор хабарник | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar