MENU
Головна » 2015 » Жовтень » 8 » РУЖИН I ЗОЗУЛЬ (ПЛАЧЕВНА МЕДИЦИНА)
11:31
РУЖИН I ЗОЗУЛЬ (ПЛАЧЕВНА МЕДИЦИНА)

РУЖИН I ЗОЗУЛЬ (ПЛАЧЕВНА МЕДИЦИНА)

 

Шановне товариство, що читає наш антикорупційний сайт Ружинщини, який багатьом відкрив очі на те беззаконня, що десятиліттями процвітає на теренах району.

Мабуть кожен з Вас тим чи іншим чином мав відношення до Ружинської лікарні (хоч ми хочемо і просимо, щоб Господь Бог одвів кожного від будь-яких лікарень).

Ружинською лікарнею дуже давно керує «вічний» головний лікар Зозуль (Зозуля Микола Петрович), котрий іноді геть забуває, що він лікар, а являється депутатом обласної ради від всіх партій, які на той чи інший час перебували при владі. Був і в комуністичній, і в соціалістичній, і в Литвина, і в злочинній партії регіонів, а зараз уже перебіг в блок Петра Порошенка (про це було опубліковано в районній газеті «Ружинська земля»).

Ми думаємо, що якби про цього перебіжчика знав Президент Порошенко, він би гнав цю наволоч мітлою зі свого блоку (ми Президенту в цьому допоможемо).

Якщо згадати той час, коли процвітали злочинці з партії регіонів, то Зозуля був в перших рядах цього синдикату відморозків, які ухвалювали антиукраїнські рішення, голосуючи в обласній раді проти європейського вибору України, був проти у всіх голосуваннях, які засуджували злочини міліції на Майдані та в інших незаконних голосуваннях проти всього українського і державницького.

Та після втечі Януковича, як ми вже зазначали, дуже швидко перебіг до нової правлячої партії (мабуть, щоб зберегти своє «тепленьке» місце). І не соромився з різних трибун заявляти, як він вболівав за Майдан, як його діти та внуки брали участь у протестних акціях і яка злочинна була попередня влада, начебто й він не був її частиною.

Але хочемо загострити увагу на його професійних здобутках як травматолога, адже не одна сотня пацієнтів, які зверталися з проблемами вивихів чи переломів, на собі випробували його професійну вартість, коли після його лікування неправильно зросталися кості чи так і не ставали на свої місця й доводилося шукати порятунку деінде - у інших медичних закладах, в бабок, та не рідкі випадки, коли виправити вже нічого не можна і пацієнти Зозулі залишалися каліками.

Нагадуємо Вам, пане Зозуля, що всі лікарі з великої букви, які - молоді, енергійні, амбітні, приїхали після інститутів працювати в підпорядкований Вам заклад й мали високий професіоналізм і свою власну думку завдяки Вам змушені були покинути Ружинську лікарню. Своїми погрозами і тиском, позбавленням можливості професійного й кар’єрного росту, перешкоджанням виконувати професійні обов’язки і клятву Гіппократа - Ви зробили все, щоб вони залишили Ружин.

Ми хотіли б назвати цих людей, котрі мають заслужену повагу і вдячність пацієнтів, котрих поважає вся Україна, деякі працюють за кордоном, таким чином підкреслюючи свій професіоналізм і котрих Ви, пане Зозуля, вижили з Ружинської лікарні.

Це, зокрема - Світлана і Микола Сауляки, Віктор і Неля Гуменюки, Віталій і Ірина Ніколайчуки, Володимир Павленко, Іван Шнайдер...

І все ж, начебто всупереч Зозулі, в нашій Ружинській лікарні працює багато висококваліфікованих лікарів - медсестер - технічного персоналу, перед якими хочеться

Низько вклонитися, котрі на своєму ентузіазмі тягнуть цю лікарню, котрі з гордістю несуть свій професійний обов’язок та вірні клятві Гіппократа.

Хвала Вам, лікарі - медсестри - технічний персонал та низький уклін.

А свора підхалуїв Зозуля, які знають, кого полити брудом чи коли підлизнути, паразитують в колективі Ружинської лікарні. Ганьба Зозулю і його підхалімам та недобиткам партії регіонів. Ганьба всім паразитам України.

Хотілось би окремо згадати холуїв Зозуля, які получили благословення брати хабарі, які швидко ідуть по медичній корупційній драбині вгору, які швидко будуються, роблять євроремонти в будинках, купують дорогі автомобілі, адже хабарі ллються з усіх сторін - не гребують нічим - ні грішми, ні гускою, ні індиком, іноді й картопля і інша городина в хід іде - І.Первушин, С.Прибилюк, М.Поповськхш, О.Пеньок, О.Боденчук, подружжя Шпаків...

А взагалі, якщо чесно, візит до Ружинської центральної районної лікарні викликає гнітючі відчуття, наче б то заклад доживає свого віку, лишились лічені місяці й дні, адже більшість медпрацівників, особливо лікарів - пенсіонери геть поважного віку.

Який ти висококласний спеціаліст у сімдесят, сімдесят з хвостиком, а то й більше - питання швидше риторичне. Вік, звичайно ж, своє бере. Шкода нас, пацієнтів, страшно захворіти.

І це завдяки Вам, Миколо Петровичу, молоді, енергійні, розумні Вам не потрібні. Та. здається, Ви геть забули, що вони потрібні нам, пацієнтам лікарні...

Та повернемось до того, з чого ми почали - до депутатства. Аби хоч щось змінювалося в селищі і районі, ми повинні якісно змінити депутатський корпус та поміняти деяких керівників комунальних і бюджетних структур. Треба позбавитися низки одіозних фігур, які, так як Зозуля, бігають з партії в партію, служать будь-якій владі, аби лишень утриматися на посаді. Добре трусони - із кишень посипляться які хоч партквитки. Яка порядність, чесність, мораль, совість? Яка власна думка? Які інтереси виборців? Головне - «своя сорочка».

Доцільно було б призначити хоч на деякі посади фахівців за результатами відкритих конкурсів, з врахуванням думки громади, а не завдяки партійній приналежності, родинним відносинам, «криші», хабарам чи вмінню «підлизнути». Та, на жаль, й нинішній нашій владі амбітних, ініціативних, принципових, з власними поглядами і переконаннями, та ще й розумних - не треба. Такими ж не просто керувати. Та, мабуть, і на їх фоні страшно виглядати не таким вже грамотним й далекоглядним...

Шановні наші читачі, задумайтесь, чому в наших радах роками депутатами одні й ті ж особи, яких навіть на засідання сесії важко зібрати. Невдовзі місцеві вибори. Тож перш ніж голосувати за того чи іншого кандидата, подумайте, чи заслужив він Вашу довіру, чи відстоював він Ваші інтереси, чи просто «заробляв» депутатську добавку до пенсії й обслуговував інтереси голови ради або адміністрації взамін на вигоду собі.

Ми думаємо, що наші читачі - найактивніший прошарок жителів району. Саме тому - не стійте осторонь, активно включайтеся в процес місцевих виборів. Ставаймо і працюймо на благо села, селища, району. Тільки таким чином, а не розмовами вдома на кухні, можливо щось змінити на краще.

P.S. До речі, як нещодавно нам стало відомо, Зозуля М.П. знову ж таки планує стати депутатом обласної ради й цього скликання. І звісно ж, що його кандидатуру подає правляча партія - блок Петра Порошенка.

 

Переглядів: 12586 | Додав: petroserventev | Теги: Зозуля Микола Петрович Ружин | Рейтинг: 3.0/12
Всього коментарів: 0
avatar