MENU
Головна » 2016 » Лютий » 24 » НЕДОЛЮСТРОВАНІ ТІТУШКИ
21:34
НЕДОЛЮСТРОВАНІ ТІТУШКИ

НЕДОЛЮСТРОВАНІ ТІТУШКИ

Шановні наші читачі! Мабуть, Ви всі стежили за ходом так званого «реформування і очищення» органів прокуратури, очікували якогось реального результату. Але, на превеликий жаль, до закінчення розрекламованого конкурсу вже й сама Генеральна прокуратура забула про свої обіцянки «системного реформування органів прокуратури, основою якого має стати якісне оновлення її керівного складу, прихід нових людей, котрі здатні змінити систему зсередини», адже, як ми з Вами бачимо, врешті решт «перемогли» люди з тієї ж системи.

Нам обіцяли прозорий чотирирівневий конкурс, де мали оцінити професійні здібності, знання законодавства, загальні знання і логічні здібності. І дуже прикро, що вирішальним етапом цього конкурсу, що стараннями Генеральної прокуратури перетворило його у звичайний «цирк» стала співбесіда з прокурорськими чинами.

Саме співбесіда перевернула рейтинг з ніг на голову і прокурорські крісла позаймали люди з далеко не найвищими балами. Всі, хто працює в прокуратурі багато років, мав солідну посаду, наскрізь проріс корумпованими зв'язками - після співбесіди «посунув» тих претендентів, що займали перші місця. Бувалі прокурорські знову на плаву. Жодну місцеву прокуратуру в цілому по країні не очолила людина не з прокурорської системи. Звичайно, що це все є досить вагомим приводом для звинувачення в тотальній корумпованості.

Все-таки без народної люстрації (і не лише сміттєвими баками) мабуть ніяк не обійтись.

На жаль, знову виплів і наш відомий Бабенков, і не де небудь, а аж в Ковельській місцевій прокуратурі Волинської області. Щоб Ви, шановні читачі, отримали його повну характеристику й не мали жодних сумнівів, що «слава» докотилася й до нового місця, приведемо Вам інформацію та коментарі відомих ковельський сайтів:

http://prokurorska-pravda.today

Собеседование, как решающий этап отбора, дает повод сомневаться в прозрачности конкурса. Выход в финал людей старой системы, а не качественное обновление руководящего состава - это результат 4-х этапов конкурса. Как следствие - почти во всех «обновленных» местных прокуратурах административные должности будут занимать нынешние прокурорские работники.

На должность руководителя Ковельской местной прокуратуры Волынской области конкурсная комиссия рекомендовала: 1) Александра Бабенкова - прокурора Ружинского района Житомирской области; 2) Игоря Филимонюка - заместителя Любомльского межрайонного прокурора; 3) Наталию Ткачук - заместителя Ковельского межрайонного прокурора.

Ни один из рекомендованных на руководителя этой местной прокуратуры в рейтинговом списке после двух этапов не входили даже в первую пятерку. Бабенков изначально занимал 7-е место (92/45/137), но после собеседования занял первое. Филимонюк вообще занимал 13-ю позицию (96/35/131), но после общения комиссия разместила его на втором месте. Ткачук была 6-й (90/48,33/138,33), а стала - третьей.

Господин Бабенков - яркий представитель предпринимателей в погонах. Местные жители говорят, что он не брезгует никакими поборами. Например, с помощью поддельных документов прихватил себе квартиру в кооперативном доме. Помогал ему в этом глава районной организации партии регионов Бондарчук, который «отрабатывал» перед прокурором закрытие возбужденного против него уголовного дела. Вменяют ему также и «крышевание» отцовского бизнеса (кафе, магазины) и конверторов.

Така ж інформація на сайті http://antikor.com.ua/

http://www.volynpost.com

Насправді ніякого оновлення не відбулось це всі старі прокурори, а нових не допустили. Іііпота був прокурором Нововолинська - став м.Луцька, Бабенков - знаменитий прокурор із Ружинської прокуратури (антикорупційний сайт Ружина) потім його притулили у Генеральну прокуратуру до своїх де наче займався розслідуванням справи Януковича (знаєте як справа рухається), зрозумівши все це іде до Ковеля на митниці заробляти гроші.

http:\\cowel.com.ua

«Трудоустроенный «Халявщик с Гальчина» приступил к работе. Удачи в «халяве».

«У цього прокурора всі тарифи на лобі написані».

« Новий прокурор - це дуже добре. Він ні з ким не пов’язаний. Хто виграє тендер по «поставках капусти», тому й буде служити, переступаючи всіх інших. Готуйте, бажано вагонами».

і інші схожі коментарі, й на інших сайтах.

Тож, шановні, як ми бачимо, волиняни гідно оцінили Бабенкова О.Ю. і його старання. А нам залишається й надалі слідкувати за його діяльністю й повідомляти про це і громадськість, і органи влади. Не будь байдужими, діліться новинами.

Та місцевій ружинській владі - і селищній, і районній раді хочеться нагадати, що справою честі нового депутатського корпусу буде звільнення захопленої Бабенковим квартири. Саме цього ми від Вас чекаємо. Покажіть свою дієвість та принциповість.

Не можемо обійти своєю увагою і конкурс на зайняття посади прокурора Бердичівської місцевої прокуратури. Вашій увазі пропонуємо результати тестування, а висновки щодо рівня знань і здібностей робіть самі (підсумковий бал - із 200 можливих). Нагадаємо лише, що прокурором призначено Попова І.В., заступниками - Сивака С.В., Козачука А.В., Чуприну А.В.

 

Нові очільники села, селища, району, депутати, де Ви? Бездієте, бо самі точнісінько такі ж?

 

І наостанок, шановні читачі, якщо ми з Вами будемо байдуже мовчки спостерігати за новою «реформою і очищенням» - в органах міліції, то результати теж будуть такими - на своєму місці працюватиме і Мартинюк, і Столітній, і інші їм подібні. І то байдуже, що всі Ви добре знаєте - і в одного, і в другого - сільгоспугіддя в обробітку; в Мартинюка - два документально неоформлені стави в селі Малі Низгірці, якими безоплатно користується вже років з десять, чи й більше; в Столітнього - ставок в Немиринцях; новобудова - не житловий будинок, а просто база відпочинку коло Караченої. То може вже прийшла їм пора пофермерувати без погонів і посад? Чи Ви й надалі будете мовчки за цим спостерігати і лише перешіптуватися на кухні про відсутність змін в країні? А може краще зробити принаймі одну справу, аби змінювати країну і викорінювати корупцію - ну, наприклад, забрати в Мартинюка стави і виставити їх на відкритий аукціон (та ще й заставити якусь копійчину заплатити в бюджет чи зробити щось корисне для села)?

Переглядів: 4019 | Додав: petroserventev | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar